Pakketten versturen

Diensten

NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE

Postetiketten automatiseren

Gaan er bij jou maandelijks ook veel pakketten en andere poststukken de deur uit? Dan weet je wellicht nog niet dat een goede automatisering je daarbij kan helpen. Veel bedrijven maken nu al gebruik van een portaal dat postbedrijven en koeriersdiensten zoals PostNL en DHL daarbij beschikbaar stellen. De koppeling tussen jouw klantensysteem en het maken van de benodigde etiketten moet echter vaak nog handmatig gebeuren. En dat kan beter! De postpakketten software van DennFour levert al veel van onze klanten een aanzienlijke kosten- en tijdsbesparing op.

Besparing in tijd en minder fouten

Het kost jou en je medewerkers doorgaans veel tijd om gegevens van jouw klantensysteem naar het portaal van de koeriersdiensten over te brengen. Bovendien werkt het fouten in de hand als je steeds weer je adressen en andere gegevens opnieuw moet invoeren.

Het is wellicht dan ook tijd eens na de denken over een betere automatisering van de afhandeling van het verzendproces. DennFour is software specialist voor dergelijke postverwerkingsapplicaties en bedrijfsprocessen. Je zult merken dat jouw postverwerking nog nooit zo eenvoudig was.

Maatwerk software postverzending

Onze maatwerk software voor postverzending zorgt ervoor dat je geheel geautomatiseerd je klant- en koeriersgegevens op je etiketten kunt verwerken. En als je dat wenst kunnen we er ook voor zorgen dat je met één druk op de knop ook bijvoorbeeld inzicht krijgt in je verzendbewegingen, je afzetgebied of zelfs, als je dat wenst, online omzet. Geheel op maat voor je samengesteld, want de mogelijkheden van maatwerk software development zijn bijna eindeloos.

Wij denken graag met je mee

Ben jij ook toe aan een beter verzendproces van je postpakketten? Iets dat je minder tijd kost en wat minder foutgevoelig is. Bij DennFour gingen al veel tevreden klanten je voor. Wij zijn gespecialiseerd in software oplossingen die werken! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor een prijsopgaaf of overleg. Samen kunnen we dan bekijken waar we jou met onze geautomatiseerde dienstverlening kunnen ondersteunen.