Ben jij online actief met het verzenden van pakketten en andere poststukken, dan weet je vast dat het aanmaken van de postetiketten doorgaans veel tijd kost. Tijd die je kunt besparen door het laten installeren van onze software voor het volledig geautomatiseerd aanmaken van deze postetiketten. Bovendien zorgt onze op maat gemaakte software ervoor dat er minder fouten gemaakt worden bij het verzendproces. Foutief geadresseerde post is immers een bron van ergernis en het geeft onnodig kosten.

Koppel je klantgegevens met het portaal van de koeriersdienst

Elke koeriersdienst waarmee je post en pakketten verzendt heeft een eigen verzendportaal. Daarmee kun je een verzendlabel voor een pakket of ander poststuk aanmaken. Maar ook jij hebt waarschijnlijk al gemerkt dat dat in de praktijk niet altijd even efficiënt werkt. Je moet meestal zelf je klantgegevens keer op keer handmatig invoeren in het portaal van de koerier. Daarnaast hebben koeriersdiensten zoals PostNL, DHL en DPD portalen die allemaal operationeel van elkaar verschillen. Dat maakt het aanmaken van verzendetiketten van postpakketten best een hele klus zou ik zeggen! 

Daarom heeft DennFour software ontwikkeld die de gegevens uit jouw klantsysteem geheel geautomatiseerd koppelt aan de systemen van de verschillende koeriersdiensten. Dat spaart je een hoop tijd, ergernis en het vermindert ook de kans op het maken van fouten. Post die fout geadresseerd is komt terug en moet dan weer opnieuw verzonden worden aan je klant of relatie. Dat levert extra kosten op.

De voordelen van postpakketten software van DennFour

  1. Met één druk op de knop koppel je je klantgegevens aan het portaal van de koeriersdienst, waarbij geheel automatisch je verzendetiket wordt aangemaakt.
  2. Je bespaart veel tijd doordat je de naam-adres-bestel gegevens niet meer handmatig bij de koeriersdienst hoeft in te vullen, de postpakketten kunnen sneller de deur uit.
  3. De medewerker(s) op de postkamer houden tijd over om andere taken uit te voeren, wat hun werk ook minder saai en afwisselender maakt.
  4. Je minimaliseert de kans op foutieve adressering, waardoor post terugkomt en opnieuw verzonden moet worden, met alle ergernis en extra kosten van dien.
  5. Het is een veilige manier van omgaan met je online klantgegevens.
  6. Je hoeft je niet meer de vele afzonderlijke (invoer)regeltjes van de verschillende koeriersportalen eigen te maken.

Wil jij ook minder tijd kwijt zijn met je postverzending? Wil je de kans op fouten in de adressering minimaliseren en de kwaliteit van de dienstverlening optimaliseren? Dan hebben wij de oplossing. Veel van onze klanten gingen je voor en werken naar volle tevredenheid van ons systeem. 

Zo kan DennFour ook bij jou de verzendetiketten software installeren. Nagenoeg elk systeem kan gekoppeld worden zodat de verzendlabels voor de pakketten automatisch aangemaakt en geprint kunnen worden. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze volledig geautomatiseerde oplossing? Neem contact met ons op, we vertellen je er graag meer over.