Koppeling betaalproviders

Diensten

NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE

Hoe vind je een goede betaalprovider?

Ben jij toe aan de verruiming van je online betaaldiensten of heb je het idee dat je bij je huidige betaalprovider nu teveel betaalt voor te weinig service? Voordat je overgaat tot het afsluiten van een contract met een betaalprovider, kunnen wij van DennFour je daar alles over vertellen. Het kiezen van de juiste betaaldienst kan jou veel geld en zorgen besparen.

Bovendien maken wij een goed functionerende koppeling, die veilig en snel het betalingsverkeer regelt tussen jouw webapplicatie en de betaalprovider.

Betaalproviders vergelijken

Als je een webshop hebt of op een andere manier online producten aanbiedt of diensten wilt verkopen, is een koppeling met een goede en betaalbare betaaldienst geen overbodige luxe. Je kent ze vast wel de betaalmogelijkheden als iDEAL, PayPal, achteraf betalen of per creditcard. De betaalprovider, ook wel de Payment Service Provider (PSP) genoemd, zorgt voor de afhandeling van deze betalingen.

Welke betaalprovider je moet kiezen hangt af van het soort transacties, de hoeveelheid betalingen en het aantal mogelijke betaaldiensten dat je aan wilt bieden.

Weet daarbij wel dat het aantal en het type betaalmethodes dat je aanbiedt bovendien van invloed blijkt te zijn op de bereidheid van de consument tot het kopen van je product.

Geld en tijd besparen met je betaalprovider

Met betaaldiensten zoals bijvoorbeeld Mollie, Multisafepay of TargetPay ben je meestal ook voordeliger uit dan wanneer je je betalingstransacties via je eigen bank laat lopen. Daarnaast neemt de betaalprovider je veel werk uit handen. Je hoeft niet elke transactie handmatig te verwerken en de provider levert je maandelijkse overzichten van de transacties. Je maakt met de betaalprovider goede afspraken over wat je voor welke service betaalt. We adviseren je daarbij graag, zodat je de voor jou goedkoopste betaalprovider kunt kiezen.

Een veilig, snel en goed betaalproces

Het is ook belangrijk dat tijdens het koopproces je betalingen veilig, snel en goed verlopen. De software waarmee je de betaalprovider koppelt aan je webshop, dienstenpagina of andere webapplicatie is dus belangrijk. Deze koppeling moet je vaak zelf laten verzorgen. En daar komt de expertise van DennFour om de hoek kijken. Veel van onze klanten gingen je al voor. Wij weten niet alleen wie de goedkoopste betaalprovider is op dit moment, maar onze software developers zorgen ook dat er een stabiele koppeling tot stand wordt gebracht, waarmee je veilig, snel en accuraat de betalingen kunt laten afhandelen.

Vrijblijvende advies

Neem vrijblijvend contact met ons op als je op zoek bent naar een goede betaalprovider. Ook als je nu al een betaalprovider hebt en wilt weten of je elders beter uit bent. Onze specialisten kennen de markt als geen ander. Het kan ook zijn dat de software die je koppeling met de betaalprovider verzorgt beter kan. Daar helpen we je graag verder met onze maatwerk software. Zo ben je er zeker van dat al je betalingen zonder zorgen verlopen tegen een zo scherp mogelijk tarief.