Maatwerk software

Diensten

NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE

Wat is maatwerk software?

Het woord maatwerk zegt het al. Het zijn softwareprogramma’s die speciaal voor jouw organisatie of bedrijf op maat gemaakt worden. Het is uniek en helpt je om jouw doelen te bereiken. Of dat nou voor kostensparing is, voor de groei van je onderneming, kwaliteitsverhogend werkt of voor meer rendement zorgt. Het helpt jouw bedrijf beter, slimmer en sterker te worden. Bovendien kan maatwerk software meegroeien met je bedrijf.

Wij denken graag met je mee

Heb jij het gevoel dat er binnen jouw bedrijfsprocessen handelingen zijn die niet lekker lopen, die veel tijd kosten of waar veel fouten worden gemaakt? Overweeg dan eens of een geautomatiseerde dienstverlening daar een oplossing zou kunnen zijn. Standaard software richt zich vaak op één gestandaardiseerd proces, maar onze maatwerk software richt zich waar mogelijk op jouw gehele bedrijfsproces. We kunnen daarbij ook meerdere bedrijfsprocessen aan elkaar verbinden of een koppeling maken met al bestaande software.

Wij denken graag met je mee. Onze software developers hebben veel ervaring met het toepassen van softwareoplossingen binnen het MKB en andere kleine en middelgrote organisaties. Als nodig beginnen we op nul. Opbouwen vanaf de basis. We maken het efficiënter en waar mogelijk ook leuker.

Geen gecompliceerde ontwikkelprocessen

Geen gecompliceerde ontwikkelprocessen, maar een applicatie die vanaf dag één doet wat hij moet doen. In overleg met jou ontwikkeld, want we willen immers jou en je medewerkers ontlasten.

Ons basisportaal, met alle basisfunctionaliteiten, vormt veelal de fundering van onze software ontwikkeling. Daar bouwen we op verder. Zo houden we onze maatwerk softwarekosten laag. De voor jouw bedrijf ontwikkelde maatwerk software wordt ook, indien jij dit wenst, volledig jouw eigendom. Dus naderhand geen onnodige discussies over intellectuele eigendomsrechten.

Kostenspreiding door leaseconstructie

Zie jij geen mogelijkheden om de benodigde maatwerkinvestering te doen, dan bieden wij ook leaseconstructies aan. Zo kun je direct van onze software profiteren en daar gespreid voor betalen.

De zekerheden van DennFour

Met onze dienstverlening ben je verzekerd van een compleet pakket met de nodige zekerheid. Specialisten die weten wat ze doen. Alle diensten onder één dak van ontwikkeling tot hosting. Onze software is helder en toegankelijk en we kennen flexibele contactvormen

 

Wil jij ook de mogelijkheden van de meer geautomatiseerde dienstverlening van DennFour onderzoeken? Je bent van harte welkom. Neem contact met ons op. We vertellen je er graag meer over in een persoonlijk (digitaal) gesprek.