Verbeteren bedrijfsprocessen

Diensten

NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE

Haal meer uit automatisering van bedrijfsprocessen

Wil jij ook graag het maximale uit je bedrijfsprocessen halen? Bedenk dan dat alle schakels, de taken, binnen dergelijke procesketens goed met elkaar verbonden moeten zijn.
Welke bedrijfsprocessen zijn er allemaal binnen jouw bedrijf aanwezig? Wat kunnen we verbeteren? Kan onze op maat gemaakte software hier de oplossing bieden? Bijvoorbeeld om meer efficiency te behalen of om het werk gewoon wat makkelijker te maken.

De innovatieve softwareoplossingen van DennFour verbinden daar waar die essentiële schakels binnen jouw bedrijfsproces ontbreken of we verstevigen deze waar nodig. Zo maken we de keten beter, slimmer en sterker. Dat doen we met onze op maat gemaakte softwareoplossingen, persoonlijke aandacht en goede nazorg. Met onze software haal je geen hoofdpijndossier of oneindig ontwikkelproces in huis. Wij zijn voor een complete en goed werkende applicatie van meet af aan.

Sneller werken, meer kwaliteit

Doorgaans zorgt een geautomatiseerde schakel voor minder handelingen, minder obstakels in het werkproces en meer productie. Om daar beter inzicht in te krijgen praten we graag vóórdat we gaan ontwikkelen met jou als ondernemer, maar ook met jouw eindgebruiker. Zo komen we tot een samen gedragen plan, voor maximale efficiency. Dat is ons maatwerk. Maatwerk dat jou dichterbij je doelen brengt: meer afzet genereren, je klanten sneller bedienen en nog betere kwaliteit leveren.

Maatwerk met mogelijkheden

Onze software zorgt er vaak ook voor dat jouw personeel de handen vrij heeft voor andere werkzaamheden dan de tijdrovende, en vaak saaie, repeterende werkzaamheden. Deze werkzaamheden kunnen doorgaans beter geautomatiseerd plaatsvinden. Zo kun je je medewerkers inzetten op andere werkzaamheden en is er tijd en aandacht om aan innovatie te werken. En wat te denken van differentiatie. Vaak biedt onze software een oplossing voor één handeling, maar kan deze met een kleine aanpassing tegelijkertijd ook andere diensten vervullen.

Minder fouten, meer werkplezier

Zich steeds maar herhalende taken in je bedrijfsproces vormen nogal eens een hoog afbreukrisico. Verveling en desinteresse van uitvoerend personeel liggen op de loer en leiden onherroepelijk tot fouten en vertraging. Deze taken kunnen vaak op efficiëntere en betrouwbaarder wijze geautomatiseerd uitgevoerd worden. Dat minimaliseert je kans op fouten. Je krijgt de werkvreugde terug op de werkvloer en, nog belangrijker, je houdt tevreden klanten.

Kostenbesparing

Onze op maat gemaakte software kan jou ook nog eens een forse kostenbesparing opleveren. Want wist je dat je met automatisering, en de daarmee gepaard gaande verbetering van je bedrijfsprocessen, de financiële weegschaal al gauw de gunstige kant op ziet glijden? Kortom, de automatisering van je bedrijfsproces(sen) verdien je gauw terug.